Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال حمله اراذل و اوباش به تعدادی خودروی سواری در محله فلاح که ویدیوهایی از آن در فضای مجازی منتشر شده بود، رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری این افراد خبر داد و جزئیات آن را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای در حاشیه دستگیری این اوباشگران که ظهر امروز در کلانتری ابوذر برگزار شد با حضور در جمع خبرنگاران گفت: حوالی ساعت ۲۳:۳۰ پانزدهم اسفند ماه، دو جوان در یکی از سوپرمارکت‌های واقع در خیابان زمزم با یکدیگر درگیری شدند که این درگیری بعد از دقایقی در همان محل خاتمه پیدا کرد اما حدود یک ساعت بعد، یعنی حوالی ساعت ۳۰ دقیقه بامداد شانزدهم اسفندماه دوباره درگیری در همان محل آغاز و مشخص شد در ادامه همان درگیری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در جریان درگیری دوم، یک دستگاه وانت‌پیکان با چهار سرنشین که از دوستان یکی از طرفین نزاع بودند، در محل حاضر شدند، گفت: این افراد با حضور در محل اقدام به تخریب پنج دستگاه از خودروهای پارک شده در محل پرداختند و ایجاد رعب و وحشت کردند.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه به محض اعلام این موضوع به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰، ماموران کلانتری ابوذر در محل حاضر شدند، گفت: اوباشگران با دیدن مأموران پلیس، پا به فرار گذاشتند که در همین زمینه تحقیقات برای دستگیری این افراد از همان دقایق اولیه آغاز شده است و ماموران در تحقیقات اولیه میدانی متوجه شدند که این افراد خودروی وانت‌پیکانشان را در یکی از کوچه‌های اطراف محل شرارت جا گذاشته‌اند که بلافاصله مأموران انتظامی اقدام به استعلام پلاک خودروی مذکور کردند.

موقوفه‌ای با بیان اینکه با استعلام پلاک خودروی وانت‌پیکان، متهم اصلی پرونده که  دارای سوابق متعدد در زمینه سرقت لوازم خودرو، حمل و فروش موادمخدر و تخریب اموال و ... بود، مورد شناسایی قرارگرفت، گفت: این فرد پس از هماهنگی با مقام قضایی در منزلش در یکی از محلات حاشیه‌ای تهران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد. 

وی با بیان اینکه در ادامه سه متهم دیگر این پرونده نیز شناسایی و دستگیر شدند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شده است و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محله فلاح پلیس پیشگیری تهران دستگيري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وحید سلطانی، با اشاره به کلاهبرداری در حوزه فروش اشیاءتاریخی گفت: یکی از مواردی که چندین سال است شاهد وقوع آن هستیم، کلاهبرداری در پوشش فروش سکه‌های تاریخی یا اجناس و اشیای قدیمی است، شیوه‌ای که اگر روزگاری با ترفند پیامک و ... انجام می‌شد امروزه با پیچیده‌تر شدن روابط و تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، مصادیق آن نیز پیچیده‌تر از قبل شده است.

وی ادامه داد: در حوزه میراث فرهنگی، مصادیق مجرمانه از قبیل خرید و فروش اموال تاریخی ـ فرهنگی که در اصطلاح عامیانه به آن عتیقه‌جات، دفینه یا اموال زیر خاکی می‌گویند نیز وارد حیطه‌های کلاهبرداری یا به کارگیری شیوه‌های متقلبانه از طریق جعل و اسناد جعلی شده است. تجربیات روان‌شناسی نشانگر آن است که متقلبان بدل انداز، کلاهبرداران و جاعلان اموال تاریخی ـ فرهنگی، بهره هوشی بالاتر از قربانیان خود را داشته و از این طریق توانسته‌اند با توسل به شیوه‌های متقلبانه و طمع خریداران، آنان را به دام خود جلب و با طعمه‌گذاری از این افراد کلاهبرداری کنند.

سلطانی با بیان اینکه قانون‌گذار در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی از ماده ۵۵۸ تا ۵۶۹ (فصل نهم ـ تخریب اموال تاریخی، فرهنگی) به جرم انگاری و مجازات رفتار‌های مجرمانه مرتبط با میراث فرهنگی پرداخته است، گفت: نگاهی به آمار یگان زحمت‌کش حفاظت میراث فرهنگی، حکایت از آن دارد که تنها در سال ۱۴۰۲ و استان اصفهان، از میان اموال تاریخی ـ فرهنگی کشف شده، فقط یک ششم آن اصالت داشت و مابقی تقلبی بودند. لازم به ذکر است همین روند را در استان‌های درگیر با موضوع حفاری غیرقانونی مانند استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گیلان و ... را نیز با فراوانی کمتر شاهد هستیم.

این جرم شناس با تاکید بر اینکه عمده اشیاء تاریخی که به فروش می‌رسد جعلی و در واقع دامی برای کلاهبرداری از مردم است، گفت: متأسفانه سقوط برخی از ارزش‌ها و ترویج روحیه یک شبه پولدار شدن، سبب شده تا تعداد قابل توجهی از مردم به سمت چنین معاملاتی گرایش پیدا کنند. از طرفی دیگر نیز گستردگی پهنه میراث فرهنگی و تمدن کشور در کویرها، کوه‌ها و نقاط دور از دسترس و همچنین کمبود بودجه و نیروی انسانی آموزش به این معضل نیز دامن زده است.

وی ادامه داد: آگاهی مردم نسبت به شیوه‌های کلاهبرداران که در بستر‌های فضای مجازی نیز متأسفانه شاهد آن هستیم، توجه به هشدار‌ها و آموزش‌های مسئولین امر به جهت پیشگیری از قربانی شدن در برابر این نوع جرایم، در ناکام گذاشتن مجرمان بسیار تأثیرگذار است.

سلطانی درباره اینکه افراد در صورت مواجهه با کلاهبرداران چه باید انجام دهند، گفت: برخی زمانی که مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند به سبب آنکه خود مرتکب اقدامی غیرقانونی شده‌اند، از طرح شکایت واهمه دارد. اما توصیه من این است که در صورت مالباختگی، حتماً موضوع را به ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان‌ها اطلاع دهند شود تا یگان حفاظت پیگیری‌های لازم را برای شناسایی، تعقیب، دستگیری و استرداد وجوه با هماهنگی مقام قضایی انجام دهد.

دیگر خبرها

  • دستگیری ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • ماجرای تظاهرات کم‌سابقه علیه حکومت طالبان در افغانستان
  • تظاهرات کم‌سابقه علیه طالبان در بدخشان افغانستان
  • هشدار نسبت به کلاهبرداری از مردم در پوشش خرید و فروش عتیقه
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرت‌نمایی کردند
  • دستگیری ۲ شرور که در محله فلاح تهران قدرتنمایی کردند
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در این محله تهران