Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جواد فلاح عصر دوشنبه در جلسه شناسایی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهرستان ری اظهار داشت: تاکنون ۶۳ محله فرسوده در استان تهران شناسایی شده که ۱۸ محله برای کلانشهر تهران و ۴۵ محله برای سایر شهرستان‌های استان تهران است.

وی با اشاره به اینکه اختصاص اعتبارات احیای بافت فرسوده در صورت داشتن برنامه مدون به بخش‌های مختلف شهرستان‌های استان تهران تعلق خواهد گرفت، افزود: محلات جوانمرد قصاب در شهرری، محله امام خمینی (ره) در باقرشهر و محله شیخ قمی در حسن آباد فشافویه از مناطق فرسوده احصا شده در جنوب پایتخت هستند که باید بازآفرینی آنها آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاح ادامه داد: تمامی دستگاه‌های درگیر در امر احیای بافت فرسوده پس از شناسایی این محل‌ها باید برنامه‌های عملیاتی خود را با محوریت شهرداری‌ها به ستادهای شهرستانی بازآفرینی ارائه نمایند تا پس از تصویب برای دریافت بودجه به ستاد بازآفرینی استان تهران ارجاع داده شود.

وی با اشاره به اینکه دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به بازآفرینی و احیای بافت‌های فرسوده دارد، عنوان کرد: ظرفیت اعتبارات دولتی در شرایطی که کشور از لحاظ اقتصادی دچار مشکلات فراوان است، بسیار بالاست ولی این اعتبارات فقط به شهرستان‌هایی که برنامه مدون و عملیاتی در حوزه بازآفرینی شهری دارند، تعلق می‌گیرد.

فلاح یادآور شد: شهرداری‌ها باید ابتدا مناطق فرسوده شهری را بر اساس شاخص‌های ریزدانگی، نفوذ ناپذیری و ناپایداری شناسایی کنند و پس از آن سند توسعه محله را بر اساس ظرفیت‌های و نقاط ضعف و قوت محلات تدوین نمایند.

رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری استان تهران تاکید کرد: سند توسعه محلات فرسوده باید به مسائلی مانند راه‌های ارتقای سطح کیفی و کمی مردم محلات هدف، ارتقای توانمندی اجتماعی، فرهنگی و توسعه زیر ساخت‌های محلات توجه ویژه داشته باشد.

فلاح با بیان اینکه بازآفرینی بافت‌های فرسوده از لحاظ فنی و اجرایی کار یک ارگان خاص مانند شهرداری نیست، اضافه کرد: بخشداری‌ها، آموزش و پرورش، شبکه بهداشت، ادارات راه و شهرسازی، آب، برق و گاز، سپاه، نیروی انتظامی از جمله نهادهایی هستند که در امر باز آفرینی محلاب فرسوده باید سند اقدام مشترک با شهرداری‌های داشته باشند.

به گزارش ایرنا، جلسه شناسایی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده و ناکارآمده شهرستان ری عصر امروز دوشنبه با حضور احمد اسماعیلی راد سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان ری، جواد فلاح رئیس اداره هماهنگی ستاد بازآفرینی شهری استان تهران و بخشداران و شهرداران شهرستان ری در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد است.

۳۲۱۸/‌۶۰۰۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۳۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کودکان کار در پایتخت

امانی گفت: حضور کودکان کار در سطح شهر کاهش یافته است.

به گزارش مشرق، ناصر امانی در رابطه با اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت طی مدت اخیر، اظهار کرد: بنده بر اساس آنچه در دو محله‌گردی اخیر مشاهده کردم، شهرداری در این زمینه خوب عمل کرده بود و مردم اذعان داشتند که جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات به خوبی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در بازدیدی که از محلات در اسفندماه سال قبل و فروردین ماه امسال داشتم، مردم از جمع‌آوری و ساماندهی معتادان رضایت داشتند اما همچنان این نگرانی برای بازگشت آنها وجود دارد و امیدواریم این بار به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده باشد که جمع‌آوری نهایی را شاهد باشیم و معتادان پس از مدتی به سطح محلات بازنگردند.

امانی با اشاره به فعالیت کودکان کار در سطح شهر نیز گفت: حضور کودکان در سطح شهر کاهش یافته است؛ در گذشته در چهارراه‌ها بیش از این با کودکان روبه‌رو بودیم اما اکنون تعداد آنها بسیار کمتر شده است. امیدواریم ساماندهی کودکان کار نیز به نتیجه برسد و شاهد فعالیت هیچ کودکی در سطح شهر تهران نباشیم.

این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شهردار تهران حکم نمایندگی ویژه رئیس‌جمهور را در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی دارد، یادآور شد: شهردار تهران در همین راستا یک مرکز رصد راه‌اندازی کرده و قرار بر این بوده که ظرفیت تمام نهادهای متولی این موضوع در شهر به کار گرفته شود که نمی‌دانیم تمام این نهادها پای کار آمده‌اند یا خیر؟

وی با اعلام اینکه فعلاً آثار ابتدایی اقدامات در راستای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که عمدتاً توسط شهرداری تهران انجام شده، قابل مشاهده است، اظهار کرد: در مدت اخیر کلونی‌های بزرگ معتادان را که مدتها قبل بازدید کرده بودم، رصد نکردم، ضمن اینکه گزارشی مبنی بر بازگشت معتادان به این کلونی‌ها نیز دریافت نکردم.

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند